Bruintje Beer Tocht heeft de toekomst

Manning dakbedekking blijft tot en met de 10e editie hoofdsponsor van de Bruintje Beer Tocht. Door de intensieve samenwerking met Manning dakbedekking is de toekomst van de Bruintje Beer Tocht verzekerd voor de komende 4 jaar.

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

De eigenaren Jacqueline en Marcel Manning waarderen enorm het verbindende karakter van deze tocht. Het zet de regio op een positieve manier op de kaart.

“Het succes van de afgelopen jaren, de goede organisatie, het jaarlijks stijgende deelnemersaantal, de mooie opbrengsten voor een goed doel uit de regio en het promoten van de regio als fietsgebied met als startplaats Musselkanaal is voor ons de reden om tot en met 2027 als hoofdsponsor op te treden aldus Jacqueline en Marcel”.

Jacqueline en Marcel Manning | Foto door Jantje Gras

Naast deze fantastische toezegging van Manning dakbedekking is het bestuur van de Bruintje Beer Tocht zeer verguld met het gegeven dat naast Manning veel andere bedrijven uit Musselkanaal en omgeving de Bruintje Beer Tocht stevig hebben omarmd. Door de inzet en bijdrage van deze sponsoren lukt het ons niet alleen onze tocht te organiseren maar ook om onze doelstellingen te bereiken. Het motto: ”Samen sportief voor de regio!”  krijgt op deze wijze elk jaar weer een mooie lokale invulling.

Op zondag 24 maart 2024 zal voor de 7e keer de Bruintje Beer Tocht verreden worden.

De inschrijving voor deze tocht start aanstaande vrijdag 1-12-2023. De organisatie gaat ervan uit dat net als bij eerdere edities de inschrijving vroegtijdig volgeboekt zal zijn. Kortom schrijf u tijdig in, want vol is vol. Op de site van de Bruintje Beer Tocht vind men alle informatie over de tocht en de inschrijfprocedure.

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

Nieuws

Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen

Lees verder »

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!