Bruintje Beer Tocht 2024 weer in aantocht

Het is weer zover! De Bruintje Beer Tocht 2024 komt eraan en we kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien. Zet 1 december alvast in je agenda, want dan start de voorinschrijving. En geloof ons, dit wil je niet missen! 🚴‍♂️

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

In de alweer 7e editie van de ‘moeder aller toertochten’ beloven we je weer een adembenemend parcours. De route voert je door het prachtige Groningse landschap, met zijn uitgestrekte velden, schilderachtige dorpjes en natuurlijk de inmiddels onmiskenbare verzorgingsposten. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of een enthousiaste beginner, de BBT is een ervaring die je niet wilt missen.

Maar er is meer! Dit jaar hebben we een speciale samenwerking met sportvoedingwebshop.com. Voor slechts €5 extra ontvang je bij de start een professioneel sportvoedingspakket boordevol energie. Dit (optionele) pakket helpt je om je energieniveau op peil te houden tijdens de tocht. En het mooiste van alles? Voor elk verkocht pakket gaat er €1 naar het goede doel. Dat is nog eens win-win!

We willen je er op wijzen dat het aantal tickets voor de BBT2024 beperkt is. Dus zorg ervoor dat je op 1 december klaar zit om je in te schrijven. Vol=vol en we willen niet dat je deze geweldige ervaring mist.

Dus, zet die datum in je agenda, bereid je voor op een geweldige tocht en help ons om het goede doel te steunen. We kijken ernaar uit om je te zien bij de BBT 2024!

Tot dan! 💪

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

Nieuws

Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen

Lees verder »

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!