Bruintje Beer Tocht fietst 50 vakanties bijeen

In maart van dit jaar kon na 2 jaar weer de Bruintje Beer Tocht verreden worden. Dit was wederom een groot succes en alweer de 5e editie.

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

Op de foto hieronder wordt door de vrijwilligers van de Bruintje Beer Tocht de cheque, die een waarde vertegenwoordigt van maar liefst 50 vakanties, aan Frank Ferrari van kinderhotel Burcht Wedde aangeboden.

Ferrari verheugt zich er al op deze kinderen uit de regio in het najaar in kinderhotel te mogen verwelkomen.

“Als je hoort dat sommige kinderen bij het afscheid nemen een traantje weg moeten pinken uit dankbaarheid voor alles wat ze hebben gekregen en de toekomst weer ietwat rooskleuriger inzien, weten we waar we met z’n allen voor fietsen.” aldus Hans Ravensbergen namens het bestuur van de BBT.

Het motto: ”Samen sportief voor de regio!”  heeft op deze wijze dit jaar weer een mooie invulling gekregen. Om dit ook volgend jaar weer te kunnen realiseren zijn we naarstig op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan de organisatie van de 6e editie volgend jaar maart.

Het zou erg jammer zijn dat er door gebrek aan hulp bij de organisatie geen 6e editie komt. Het geluk van de kinderen verplicht ons om ons hier gezamenlijk voor in te zetten. Doe jij ook mee?

Eventuele vrijwilligers kunnen zich melden via het mailadres info@bruintjebeertocht.nl.

NB. De bijgevoegde foto is van Jantje Gras (getekende toestemming voor publicatie is aanwezig)

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

Nieuws

Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen

Lees verder »

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!