Cor van Leeuwen opnieuw ambassadeur Bruintje Beer Tocht 2022

Cor is in 2018 gevraagd om ambassadeur te worden van onze Bruintje Beer Tocht. Hij hoefde niet lang na te denken om deze mooie tocht op een of andere manier te ondersteunen. Hij wil zich graag verbinden aan een goed doel in zijn eigen woon en werkomgeving. Geboren in Musselkanaal, werkend bij Airogroup in Stadskanaal en wekelijks fietsend door het mooie Westerwolde. Zo mocht Cor in 2018 al een hele mooie cheque uitreiken voor het goede doel het kinderhotel de Burcht voor kinderen die niet zo makkelijk op vakantie kunnen.

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

Alle fietsers, sponsoren en vrijwilligers hebben het toen mogelijk gemaakt dat er 40 vakanties bij elkaar is gefietst. Voor aankomend jaar wil Cor ook zijn steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld bijeen fietsen om vakanties te realiseren in deĀ BurchtĀ Wedde voor kinderen die dan ook lekker kunnen genieten en op vakantie kunnen. Het staat al in zijn agenda zondag 20 maart.

Zelf fiets hij vanaf 2011 met blinden en slechtziende op de racetandem. Daarnaast zet hij zich in voor fietsers met een andere beperking.

Hij werd al meerdere keren Nederlands kampioen zowel op de tijdrit als wegrit. Daarnaast won hij ook wereldbeker wedstrijden in Italiƫ en Canada en het eind klassement in Baie-Comeau, Canada.

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een Ć©cht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! šŸ¤©
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

Nieuws

Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen

Lees verder Ā»

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!