Hoofdsponsor 2023: bedankt!

Manning Dakbedekking B.V.: BEDANKT! Onze trotse #hoofdsponsor zorgt ook in 2023 weer voor een groot fietsfeest op zondag 26 maart!

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

De Bruintje Beer Tocht zou nergens zijn zonder haar vrijwilligers en sponsors. Reeds sinds het begin hebben wij een enorme betrokkenheid mogen ervaren vanuit  de lokale middenstand. Wat zijn we dan ook enorm blij en verheugd dat Manning Dakbedekking B.V. voor het tweede jaar op rij onze trotse hoofdsponsor wil zijn!

Gevraagd naar de reden voor hun betrokkenheid, antwoorden Marcel en Jacqueline Manning: “Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht. Het succes van de afgelopen jaren heeft ons doen besluiten om ook in 2023 hoofdsponsor te zijn.”
 
Sponsoren: zonder jullie was de BBT nooit mogelijk geweest. Hulde!!
Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is na vijf edities inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 26 maart!