Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen met 649 andere fietsliefhebbers het schitterende Groningse landschap te ontdekken? Mis jouw tickets dan niet, want deelname is alleen mogelijk via de voorinschrijving. En vol is echt vol…!

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

De Bruintje Beer Tocht staat bekend om zijn ijzersterke organisatie, uitstekende verzorgingsposten, prachtige routes en de onmiskenbare gezelligheid. Dit jaar hebben we weer alles uit de kast gehaald om jullie een fantastische dag te bezorgen.

Wat krijg je allemaal?

Als deelnemer word je flink in de watten gelegd. Bij je inschrijving ontvang je:

  • 🚲 Een limited edition BBT Flandriens renner 7e editie ter waarde van €17,50.
  • 🎁 Een waterproof Sportvoeding.com Gravel Bike Bag ter waarde van €29,99.
  • 🍪 Koffie bij de start en finish om lekker op te warmen.
  • 🍰 Koffie en gebak onderweg, want wat is fietsen zonder een heerlijke traktatie?
  • 🍌 Toegang tot maar liefst 2 extra verzorgingsposten onderweg voor de nodige energie.

En dat is nog niet alles! Dit jaar kun je bij je voorinschrijving een extra Sportvoeding.com startpakket bestellen. Dit pakket, boordevol energie, zorgt gegarandeerd voor de beste prestaties. Normaal kost dit pakket €7,95, maar voor jou slechts €5 – en we doneren daarvan €1 aan het goede doel. Dat is nog eens win-win!

Beperkte plaatsen, onbeperkt plezier

Te laat zijn met inschrijven en dan straks al die blije gezichten zien van de deelnemers? Dat gevoel willen we je besparen. De plaatsen voor de Bruintje Beer Tocht zijn beperkt en de ervaring leert ons dat ze snel gaan. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met parkeren? Worden er ook foto’s gemaakt? En kan ik mijn fietsgroep ook in één keer inschrijven?

Stuk voor stuk goede vragen. Op al deze vragen en meer hebben we antwoorden. Klik op de button hieronder en lees alles dat je wilt weten over jouw deelname aan de BBT.

Samen sterk voor het goede doel

Al sinds het begin van de Bruintje Beer Tocht, steunen we elk jaar een prachtig goed doel. Ook dit jaar is dat weer Kinderhotel Burcht Wedde.

Fiets jij straks mee in de BBT? Of ben je als sponsor, vriend of vrijwilliger verbonden aan onze unieke toertocht? Dan help je mee om deze kinderen én hun gezinnen een leuke vakantie te geven!

Namens de kinderen: dank jullie wel!

Meer weten over hoe de BBT deze kinderen aan de andere kant van het geluk probeert te helpen? Lees hier ons verhaal.

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!