Johan de Winter winnaar Knaolster van het Jaar 2023

Onlangs deden we hier een oproep aan onze trouwe volgers om te stemmen op de Bruintje Beer Tocht bij de verkiezing Knaolster van het Jaar 2023. Jullie reacties waren hartverwarmend. De stemmen zijn inmiddels geteld en de uitslag is binnen. En hoewel Hans niet met de titel naar huis is gegaan, zijn we niet minder trots op zijn inspanningen en de energie die hij in onze tocht steekt. De eer van Knoalster van het Jaar is naar Johan de Winter gegaan, een man die zich met hart en ziel inzet voor een prachtig doel.

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

Johan zet zich namelijk onvermoeibaar in om mensen met een beperking aan te moedigen te gaan sporten. Als kampioen tijdrijden voor driewielers en iemand die zelf de strijd aangaat met een neurologische aandoening, is Johan een inspiratiebron voor velen. Zijn initiatief verdient dan ook alle lof en Johan is wat ons betreft de terechte winnaar van de titel Knaolster van het Jaar 2023!

Hij komt er weer aan

Ons eigen initiatief om samen sportief te zijn voor de regio komt ook steeds dichterbij. Op zondag 24 maart gaat het gebeuren: dan genieten 650 rijders van al het moois dat de het Groninger landschap hen te bieden heeft. Wij kijken er naar uit!

Nog niet ingeschreven? Wees er dan snel bij! Op het moment van schrijven zijn er nog enkele tickets beschikbaar, maar dat duurt niet lang meer. Vol = vol!

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

Nieuws

Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen

Lees verder »

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!