Opbrengst BBT 2023 goed voor maar liefst 55 vakanties

Wat een onvergetelijke dag was het tijdens de barbecue en bingo voor de vrijwilligers van de Bruintje Beer Tocht. Met trots hebben we een cheque overhandigd aan Frank en Martina Ferrari van Kinderhotel Burcht Wedde. Deze cheque vertegenwoordigt maar liefst 55 vakanties voor kinderen die niet op vakantie kunnen. Een ongelooflijke prestatie die mogelijk is gemaakt door de genereuze bijdragen van onze sponsoren, deelnemers en vrijwilligers. 🫶

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

Deze vakanties zijn meer dan alleen een leuk uitje. Voor kinderen die aan de andere kant van het geluk geboren zijn, is een vakantie een waardevol lichtpunt in een soms zeer moeilijk bestaan. Het biedt hen de kans om te genieten van het plezier en de onbezorgdheid die elke kind zou moeten ervaren.

Kinderhotel Burcht Wedde speelt hierin een cruciale rol. Ze bieden deze kinderen en hun gezinnen een onvergetelijke vakantie. De Burcht is een prachtige plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Hier kunnen de kinderen een paar dagen als echte ridders en prinsessen door het leven gaan. Ze kunnen spelen, stoeien, knutselen en avonturen beleven. Ze kunnen weer even helemaal kind zijn.

De lach van een kind is onbetaalbaar. En dankzij jullie hulp kunnen we deze kostbare momenten mogelijk maken. Of je nu meefietst in de BBT, sponsor, vriend of vrijwilliger bent, je draagt bij aan het creëren van deze onvergetelijke ervaringen.

Namens de kinderen en het team van de BBT willen we jullie van harte bedanken. Jullie steun maakt een wereld van verschil. En elke nieuwe editie van de Bruintje Beer Tocht draagt bij aan het creëren van meer van deze onvergetelijke vakanties.

Dankjulliewel!

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

Nieuws

Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen

Lees verder »

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!