Rabo Club Support campagne 2023 wederom mooie opbrengst

Wat een geweldige avond was het op 4 oktober! Dankzij jullie steun tijdens de Rabo Club Support campagne 2023, hebben we een fantastische cheque van €691 in ontvangst mogen nemen. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die de tijd heeft genomen om op ons te stemmen. Jullie steun betekent veel voor ons en helpt ons om onze doelen te bereiken. 🍾🎉

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

Nu vraag je je misschien af: wat gaan we doen met dit mooie bedrag? Nou, we hebben grootse plannen! We gaan investeren in scan & go apparatuur. Dit betekent dat meefietsen met de BBT nog eenvoudiger wordt. Deelname was al enkel mogelijk middels voorinschrijving. Met de vernieuwde apparatuur kunnen we jouw voorinschrijving zeer eenvoudig terugvinden en je supersnel voorzien van een deelnamepakket. Dat is dus gewoon scannen en gaan!

Deze nieuwe technologie zal niet alleen het inschrijfproces op de dag zelf versnellen, maar ook de algehele ervaring van de BBT verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat deze investering een positieve impact zal hebben op ons evenement en we kunnen niet wachten om het in actie te zien.

We willen nogmaals iedereen bedanken die op ons heeft gestemd tijdens de Rabo Club Support campagne. Jullie steun maakt een groot verschil en stelt ons in staat om te blijven innoveren en verbeteren. We kijken uit naar de volgende BBT en hopen jullie allemaal te zien bij de Bruintje Beer Tocht 2024!

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

Nieuws

Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen

Lees verder »

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!