Route 2022 bekend

De Bruintje Beer Tocht in 2022 heeft een extra feestelijk tintje. Na jaren van afwezigheid door overmacht vanwege de Covid-19 crisis, zijn we terug in 2022 voor onze lustrumeditie! De Bruintje Beer Tocht is al ruim 5 jaar een begrip en dit jaar maken we er een extra feestelijke 5e editie van.

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

De routes zijn inmiddels officieel bekend en je kunt ze via de bekende blauwe knoppen hieronder downloaden.

Zowel de 50 km als de 90 km route beschikt over een verzorgingspost, inclusief toiletgelegenheid. Toe aan nieuwe energie? Vers gebak en koffie staan onderweg voor je klaar.

We zien uit naar een prachtig evenement!

Ook voor de vierde editie die plaatst vind op zondag 24 maart 2019 hebben we weer twee mooie routes uitgestippeld. Deze route loopt door de regio Zuid Oost Gronningen. Deze routes beschikt ieder over mooie touristen locaties.

Tijdens de tocht kan je ook verzorgingsposten vinden. Deze kan je zien op de kaart. Voor de 50km en den 90km route zijn er verschillende punten iedere route heeft een met koffie en gebak en een tweede verzorgingspunt. Bij iedere van deze verzorgingspunten is er een toilet mogelijkheid aanwezig.

Start en finish 

De Veenhorst
Spireastraat 2
9581 CZ Musselkanaal

Start tijden

90KM 8:30 – 10:00
50KM 9:30 – 11:00

Koffie en gebak 50 KM

Gasterij Natuurlijk Smeerling
Smeerling 15 9591 TX Onstwedde

Verzorgingspost 50 KM

Wessingtange

Download de 50KM route in .gpx

Koffie en gebak 90 KM

Vestiging Bourtange
Marktplein 9545 PH Bourtange

Verzorgingspost 90 KM

De Burcht te wedde
Hoofdweg 9698 AE Wedde

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

Nieuws

Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen

Lees verder »

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!