Voorinschrijving BBT 2023 vanaf 1 december geopend

Traditioneel wordt op de 1e zondag in de lente de Bruintje Beer Tocht verreden. In 2023 valt dat op 26 maart. We halen opnieuw alles uit de kast om van deze 6e editie een onvergetelijk fietsfeest te maken!

dit bericht word je aangeboden door onze hoofdsponsor:

Voorinschrijven mogelijk per 1 december 2022

Vanwege de grote populariteit van de Bruintje Beer Tocht én een limiet aan het maximum aantal deelnemers kun je in 2023 alleen meefietsen middels voorinschrijving. De inschrijving is geopend vanaf 1 december en sluit bij het maximum aantal deelnemers van 650.

De kosten voor de BBT 2023 bedragen €17,50. Leden van de NTFU profiteren van een leuke korting: zij betalen €14,50. 

Deelnamepakket cadeau t.w.v. ruim €40

Als je je op tijd weet in te schrijven voor de Bruintje Beer Tocht ontvang je bij de start een prachtig deelnamepakket! Bij deze zesde editie ontvang je traditiegetrouw uiteraard de Limited Edition Flandriens renner van de BBT. Maar óók een een ideale waterproof smartphone case met voldoende ruimte voor je telefoon, pasjes en wat muntgeld. Perfect voor tijdens al jouw fietstochten!

En er is meer. Je ontvangt van ons koffie bij start & finish, koffie met gebak onderweg en maar liefst tweemaal een extra verzorging onderweg! Het is niet voor niets dat de Bruintje Beer Tocht het NTFU keurmerk Extra Goed Geregeld mag voeren.

Fietsen voor het goede doel

Natuurlijk geniet je als deelnemer van de BBT optimaal van de regio Zuid-Oost Groningen. Daarnaast steun je het goede doel. In 2023 is dat, net als voorgaande jaren, het bijeen fietsen van vakanties voor kinderen die aan de andere kant van het geluk zijn geboren.

Deze kinderen uit onze regio gaan een onvergetelijke vakantietijd tegemoet in het kinderhotel “De Burcht Wedde”. Tijdens de editie van 2022 konden we met elkaar maar liefst 50(!) gezinnen laten genieten van een mooie vakantie. Het doel voor 2023 is om dit te overtreffen.

Samen sportief voor de regio

De Bruintje Beer Tocht is inmiddels een écht begrip geworden in de regio. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf, kijk maar eens naar de reacties! Dit is mede dankzij jullie steun!

Deelnemers lyrisch over BBT
Het mooiste wat Groningen te bieden heeft
Lees verder
De tocht is zoals altijd weer top verzorgd. Zeer goede route bordjes, extra info over verkeerssituatie en uiteraard info over afgelegde afstand. Dit zouden alle toertochten moeten hebben. Vooral het duimpje dat je de goede afslag hebt genomen.
Hans Abbring
Lees verder
Eigenlijk zijn er geen woorden voor, zoals jullie dit wederom weer georganiseerd hebben. Daarom houd ik het maar bij TOP
Mooie en goed verxorgde tocht
Lees verder
De route was prachtig, rustige wegen en erg mooie omgeving. De verzorgingsposten waren op prachtige locaties en goed ingericht. Erg goede en royale verzorging.
Harry Greve
Lees verder
Wederom nummer 1 in organisatie, top georganiseerd. Bedankt
Goed georganiseerd in landschap wat je niet verwacht in Groningen
Lees verder
Ik geef deze tocht 5 sterren, omdat er op een leuke manier met pijlen en duimpjes en motiverend borden gepjild is. Mooie natuur, weinig last van auto's, super goed georganiseerd.
Lien te Bos
Lees verder
Het was weer SUPER!! Mooie tocht, goed georganiseerd en super verzorging! 🤩
Top georganiseerd
Lees verder
Route is mooi. De organisatie en verzorging werkelijk top. Een voorbeeld voor anderen.

Ook leuk om te lezen

Meer nieuws

Nieuws

Inschrijving BBT 2024 geopend!

Het moment waar we allemaal vol verwachting naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2024 is NU geopend! Ben jij klaar om samen

Lees verder »

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

Hoofdsponsor: bedankt!

Onze trotse hoofdsponsor Manning Dakbedekking B.V.  zorgt ook dit jaar weer voor een groot fietsfeest op zondag 24 maart!