Samen sportief voor de regio

Sponsors

650 gepassioneerde wielrenners, 4 maanden in het jaar volop externe communicatie, een modern online platform, een prachtig goed doel en veel offline zichtbaarheid in Zuid-Oost Groningen.

En dat alles dankzij onze sponsors.

Hoofdsponsor

Manning Dakbedekking

"Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht"

“Als Musselkanaalsters zijn wij trots op de Bruintje Beer Tocht” zeggen Jacqueline en Marcel Manning.

Ze vervolgen: “Het succes van de afgelopen jaren, de goede organisatie en het ondersteunen van een goed doel uit onze regio heeft ons doen besluiten om wederom als hoofdsponsor van de tocht van 2023 op te treden.”

Facility Sponsors

Avitec Infra & Milieu en J.C. Krans Aannemingswerken B.V. verlenen diverse faciliteiten om de BBT mogelijk te maken.

Avitec Infra & Milieu

J.C. Krans BV

Koffie & Gebaksponsors

De koffie met gebak wordt u in Smeerling (50km) door BEVO Isolatie of in Bourtange (90km) aangeboden door Roelofs Wegenbouw BV, de Hypotheker Stadskanaal en AG Solar.

Kilometersponsors

Deze sponsors houden je om de 10 km op de hoogte van je afgelegde afstand.

Vakantiesponsors

Deze sponsors ondersteunen het goede doel van onze tocht door een kindervakantie te sponsoren.

Verzorgingspost sponsors

Op de verzorgingsposten en bij de start & finish krijgt u van Meinardi, Sligro en Sportvoeding.com verzorging aangeboden.

Voor en door de regio

Vrienden van BruintješŸ»

We blijven graag verbonden met onze lokale roots. Daarom bieden we, naast onze reguliere sponsorarrangementen, ondernemers ook de mogelijkheid om Vriend van Bruintje te worden.Ā 

Deze groep ondernemers doneren allen een bedrag of leveren een bijdrage in natura. Samen vormen zij een belangrijke drijvende kracht achter het jarenlange succes van de BBT.Ā 

Voor jouw bedrijf betekent dat een unieke kans om je bedrijfsnaam te koppelen aan dit prachtige jaarlijks terugkerende sportfeest. Bovendien draag je op deze manier actief bij aan het goede doel waar de BBT zich jaarlijks voor inzet. Een mooie manier om de maatschappelijke betrokkenheid van jouw onderneming te tonen.

Help de BBT, het goede doel Ć©n je eigen onderneming en word vandaag nog Vriend van Bruintje!

het kloppend hart van de BBT

Help mee als vrijwilliger

Zonder onze vrijwilligers zouden we nooit de Bruintje Beer Tocht kunnen organiseren! Elk jaar weer zijn we verbaasd over wat we met een relatief kleine groep gepassioneerde mensen neer kunnen zetten.

Ook de komende jaren zouden we heel graag de BBT blijven organiseren. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!Ā 

Lijkt het jou tof om een steentje bij te dragen aan de kindervakanties in Kinderhotel Burcht Wedde? Vind je het leuk om honderden fietsers een fantastische dag te bezorgen? En werk je graag samen in een gezellig team vol andere sportliefhebbers?

Meld je dan hieronder aan als vrijwilliger.Ā